About Me

My photo
SAGIL TANGKAK JOHORE, ISLAM, Malaysia
hurm..MUHAMMAD NURAZANI BIN A.MAJID here..kua pada 24 feb 1991..ngee~..ade 4org sibling..2 laki 2 pmpuan..saye seorg yg agk agresif,hot temper,suke senyum,suke skodeng,suke berkawan,suke travel n suke makan..ngee~~

Monday, 22 August 2011

cinta~

Sekiranya kamu dapati diri mu menyintai seseorang yang tak membalas cintamu,
janganlah merasa tersisih.
Tiada salahnya menyintai seseorang
kerana cinta tak memilih untuk singgah di hati seseorang.

Sekiranya kamu di cintai oleh seseorang yg tak kamu cintai,
anggaplah ia satu penghormatan buat diri mu tapi
kembali kan penghormatan tu dengan cara yang ikhlas & jujur.
Jangan ambil kesempatan & janganlah melukakan.

Bagaimana kamu mengurus cinta, begitulah jua kamu mengurusi diri mu.
Setiap hati & prasaan mengalami kepedihan & kebahgiaan yang serupa
sekalipun cara kita mengendalikannya berbeza.

Sekiranya ! kita bercinta dengan seseorang yang begitu menyintai diri
kita & tiba2 cinta memilih utk pergi, tiada siapa yg harus
di persalahkan. .. relakanlah cinta itu pergi.
Kerana setiap yg berlaku ade maksud yang tersembunyi &
kita akan menyedari apabila masa silih berganti.

Ingatlah bahawa jangan terlalu memilih cinta.
Kerana cinta sendiri akan memilih utk singgah di hati sesiapa.
Kamu hanya perlu menerima kehadiran cinta dengan segala misteri
di dalamnya apabila ia datang mengetuk pintu hati mu.
Nikmatinya sebagaimana ia membuat hidup mu bahagia...

Cinta sentiasa & selamanya akan menjadi misteri.
Bersyukurlah kerana ianya ! pernah singgah di hati mu..

Tuesday, 14 June 2011

hurm~

rindu?sayang?hahha..lawak...tp kn..aku rase sgt perasaan tu weyh...hurm..ntah la..permainan akal..tp,aku xley tipu diri aku sndri yg aku syg die...huhu...mcm2 la kn...neway,aku xde la smpi nk beralih arah...haha..org nmpk aku happy,tp aku btl2 sunyi...ape pon aku bnyk keje lg nk wt dari melayankn perasaan sunyi tu ...bodo2

Sunday, 20 February 2011

S.E.R.A.B.U.T

ADES...knape speaker lappy x dgr pape...sakit aty....kne gune headfon 24jam...pening aku...cmne nk wt?..nk fomat malas...ade care lain ke???..ades..pening3

ST 12 - BIARKAN AKU JATUH CINTA.flv

hurm

hurm...pening kepala...bulan ni x cukup tido...mcm2 kacau otak aku...sedih pon ade,nk kate suke ..mak aih...5% je kot...bosan2...ape aku nk wt kt blog ni..nk contenk osak lak screen lappy aku nti...nk type,malas..bedal...hoho...sebenar nye,xde motif pon ni..suke2..spontan woi..aku mne taw wt ayat ape2...lantak la..haish..sakittttttt..mengantok pon ade...rase nk lelap..tp lam cc ade org lg..hurm...lantak la...tingin nk mkn nasi lemak...bosan2 ni...lapo lak..aduyai..mcm2!!!